Uusi Volvo XC60

 

 

Tule ja koe uusi Volvo XC60 Auto-Ilveksessä

 

Ensiesittelyssä täysin uusi Volvo XC60.

Uusi Volvo XC60 on suunniteltu nautinnolliseksi niin kuljettajalle kuin jokaiselle matkustajallekin. Kojetaulu sekä keskikonsoli kaartuvat kauniisti ympärillesi laittaen sinut kaiken keskipisteeseen. Pienimpiinkin säätimiin asti ylettyvä korkeatasoinen viimeistely takaa, että vuorovaikutuksesi auton kanssa on intuitiivista ja mahdollisimman vaivatonta. Laadukkaat, käsityönä työstetyt materiaalit kruunaavat kokonaisuuden.

 

Voimakasta tyyliä

Uusi Volvo XC60 yhdistää voiman ja tyylikkyyden. Pitkä konepelti, voimakkaat rengaskaaret sekä muut muotoilun yksityiskohdat luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden.

 

Luonnollisesti kaunis

Valoa, tilaa sekä käsityötaitoa – Nauti ruotsalaisesta ylellisyydestä jokaisella matkallasi.

 

Turvallisuus

Volvo XC60 ja viimeisin turvallisuusteknologiamme auttaa sinua välttämään vaaratilanteita ja törmäyksiä. Korkeammissa tienopeuksissa järjestelmä auttaa sinua pysymään kaistallasi automaattisesti.

 

Vaivaton omistaa

Hallitse Volvo XC60:tä missä vain suoraan älypuhelimestasi Volvo On Call -sovelluksella. Tarkista polttoaineen määrä, lukitse tai avaa autosi ovet ja etähallitse lämmitystä vaivattomasti.

 

 

 

 

 

 

Volvo XC60 –mallisto alkaen: autoveroton hinta 43 000 €, autovero 11 792 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 55 392 €. EU-yhd. 2,1-7,7 l/100 km, CO2 49-176 g/km.

 

Tervetuloa koeajolle!

 

Rakenna oma Volvosi>>

Facebook