Terveisiä Elomessuilta

Sade helli Elomessu-kansaa

Terveisiä Elomessuilta

Elomessut ovat Hämeenlinnan suurin jokavuotinen yleismessutapahtuma. Tänä vuonna messut pidettiin viime viikonloppuna 13.–14.08.2016. Lauantain osalta sateinen sää varmaankin verotti kävijöitä, mutta virallisen arvion mukaani lauantaina yleisö määrä oli noin 18'000 henkilöä. Sunnuntaina keliolosuhteet olivat paljon suosiollisemmat. Aurinkokin pilkisteli aina tuonne kello 14:00 paikkeille, kunnes vesisade ilahdutti ja virkisti kävijöitä. Kävijöitä arviolta sunnuntaille kertyi hieman enemmän kuin lauantaina oli ollut, noin 20'500 henkilöä. Yhteensä messuilla kävi siis noin 38'500 henkilöä. 

 

Auto-Ilvekesen osastolla esiteltiin uutuuksia 

Auto-Ilves lanseerasi esitteli ensikertaa hämäläisyleisölle odotetut ja halutut Volvo S90 ja V90 -mallit. Lisäksi esillä olivat Renault Talisman ja Kadjar sekä palkitut Hyundai i20 ja Tyson. Kuhinaa ja kiinnostusta autojen ymparillä riittikin runsaasti.

Osastolla arvottiin myös talvirenkaita – lauantaina Nokialaiset ja sunnutaina Michelinit. Arpalipukkeita täytettiin kiitettävästi. Lauantaina arvontaan osallistui 557 ja sunnuntaina 805 henkeä. Uudet Nokian talvirenkaat voitti itselleen Kalevi Kolehmainen ja Michelinit Timo Kallio. Voittajat saavat valita oman maun mukaan joko nastat tai kitkat.

30-vuotias Auto-Ilves kiittää kaikkia messuille osallistuneita ja onnittelee vielä kerran onnettaren suosimia voittajia.

 

Tervetuloa hyville autokaupoille!

Facebook